oneroom køge

 

Review:

At designe vores helt eget, unikke hus i samarbejde med arkitekt Bjarne Frost var en fantastisk spændende proces.

Vi indledte processen med at skrive et par sider til Bjarne Frost om, hvilke krav og forventninger, vi havde til vores kommende hus. Vi havde selvfølgelig også en idé om, hvordan det skulle se ud. Men det var nu alligevel rigtig spændende, den dag Bjarne Frost kom hjem til os og rullede tegningen af sit forslag til vores kommende hus ud på bordet.

Bjarne Frost præsenterede os for en virkelig genial og kreativ løsning, der langt oversteg vores forventninger og hvad vi selv havde forestillet os! Alt virkede gennemtænkt, placeringen på grunden, lysindfald og rummenes placering og alle vores krav var blevet indtænkt i tegningen. Alligevel var det først efter vi flyttede ind, vi virkelig forstod, hvor gennemtænkt det var.

Under hele processen havde vi en rigtig god og konstruktiv dialog. Bjarne Frost var hele vejen igennem meget åben og lydhør overfor vores forslag og kunne altid komme med et kreativ indspark til vores ønsker.

Takket være det gode samarbejde med Bjarne Frost, fik vi en drøm af et hus. Der er intet, vi går og ærgrer os over og som vi synes, skulle have været lavet anderledes. Vores hus er både smukt og helt igennem velindrettet.

I dag bor vi i vores drømmehus på fjerde år og vi nyder vores hus hver eneste dag!

Hanne Voss, huset ved Køge Bugt.