Nyt hus

lavenergihus - oneroom.jpg
 
 

Det er ikke et simpelt valg, når valget står imellem at bygge nyt eller købe hus, eller er det? Hvorfor gå på kompromis med et ældre hus, når nybygning af et hus vil sikre dig et lavere energiforbrug, besparelser på vedligeholdelse, nyt moderne design, samt en helt anden tryghed og tilfredsstillelse. I stedet for at snakke med utallige ejendomsmæglere og lede efter ældre huse på nettet, bør i snakke med OneRoom og vores arkitekt. Et nyt hus der tilpasses jeres drømme indtil de matcher, vil give jer en følelse af at være hjemme.

OneRoom er en moderne nyfortolkning af typehuset designet af arkitekten Bjarne Frost, her finder du ingen kedelig huse, men moderne og innovative huse med en slående rummelighed. Vi kan tilbyde et nyt hus med udgangspunkt i jeres behov, drømme og ønsker. Med et design fra OneRoom vil jeres hjem ikke blot skille sig ud, men det vil også være det mest lyse og specielle på gaden.

Hvis i drømmer om albuerum og nytænkende indretning, håber vi, at i vil kontakte os. OneRoom konceptet vil tiltrække livet og energien i hjemmet til husets centrum, da de vigtigste rum som badeværelset, køkkenet og trappen til øvre etage vil være kernen og omdrejningspunktet i hjemmet. Huset har ingen indvendige bærende vægge, og der vil derfor være rummeligt, højt til loftet og stor mulighed for enorme lyse vinduer.

Et nyt hus fra os tilbyder enorm fleksibilitet i indretningen og stor mulighed for at tænke lidt mere originalt end alle andre. Vi tilbyder også mulighed for helt individuel arkitekttegning af det nye hus, som laves i samarbejde med tegnestuen BjarneFrostDesignOffice. Her kan i være sikre på professionelt udførte projekter, kvalitetshuse og sågar faste priser, uanset hvilket slags hjem, i forestiller jer og drømmer om. Et nyt hus er simpelthen bare en investering i fremtiden, det vil bedre holde på sin værdi, og det vil være mere tilfredsstillende for jer at bo i jeres helt eget hus, som i selv har været med til at bygge.