Parcelhuse

lavenergihus - oneroom.jpg
 
 

Det er blevet tid til at flytte. Dette kan der være mange grunde til. Måske er familien blevet for stor, måske har det gamle hus brug for en renovering, som ville blive lidt for dyr, eller også er det bare blevet tid til at komme videre. Et nyt hjem betyder selvsagt et nyt kapitel i den imaginære bog, man kalder livet. Det er en krævende omvæltning, og beslutningen kan sende selv den bedste ud i torvene – for hvor skal man flytte hen, og hvad skal man vælge? Det åbenlyse ville jo være at flytte i et parcelhus.

Hvad er et parcelhus?

Det er ingen hemmelighed, at parcelhuset har været en klassiker gennem tiderne i Danmark. Parcelhuse så først dagens lys i 1850’erne, hvor det københavnske borgerskab først byggede villaer. Dengang var det praktisk talt på landet, at husene blev bygget, da det var uden for de beskyttende københavnske volde. Man ville ud af den tætbyggede by, og essensen af et parcelhus kom således til – et hus der lå på sit eget parcel/matrikel. I starten af 1900-tallet bredte parcelhusene sig og blev billigere, så den brede befolkning kunne anskaffe sig et parcelhus, der i dag går under definitionen:

Et parcelhus er et fritliggende hus, der ligger på sin egen parcel/matrikel. Det er udformet således, at det huser én familie og har egen have.

I et parcelhus er der altid plads

Da borgerskabet besluttede at bygge parcelhuse lige uden for byen, blev parcelhuset en mellemting mellem byhuset og landhuset. Dette har simpelthen betydet, at man fik det bedste fra begge hustyper – masser af albuerum og frihed fra landhuset, og et hus i en størrelse, der skaber nærvær i familien fra byhuset. Parcelhuset har alt det, en familie kunne ønske sig. Men som tiderne er skiftet, har danskere på boligjagt udviklet et nyt ønske – det kommende drømmehjem skal arkitekttegnes og bygges, så det dækker hver enkeltes unikke behov, og der må gerne kunne tænkes miljøvenlighed ind i projektet også.

Hos oneroom sigter vi netop mod denne nyfortolkning af enfamiliehuset, som skal sætte nye standarder for den moderne familie med individuelle, arkitekttegnede løsninger af høj kvalitet.

Hos oneroom tegner og bygger vi det moderne parcelhus

Vi ved, at ikke to kunder er ens. Derfor lægger vi meget vægt i at samarbejde med kunden hele vejen i gennem processen, så alle individuelle behov og ønsker bliver mødt så vidt muligt. Arkitekten guider jer hele vejen gennem forløbet, og bistår med kvalificeret rådgivning, så alle behov kan blive mødt, mens I kan være sikre på, at det arkitektoniske udtryk opretholdes. Ikke nok med det rådgiver arkitekten også i planlægningen af haven, såfremt dette ønskes.

Alle parcelhuse bygges i solide, holdbare materialer, og indeholder alt, hvad det behøver, så tilkøb ikke er nødvendigt med mindre det ønskes. Det arkitektoniske oneroom-koncept er bygget op omkring ét rum, hvor der er fokus på rummelighed, detalje, modernitet og masser af lys. Vores parcelhuse er tegnet af arkitekter, der både arbejder med arkitektur og design – dette giver et unikt fokus på både helheden og detaljen. Husene kan tilmed opføres som lavenergihuse og som 2020 huse, og vi kan tilmed rådgive i grønnere alternativer.

Vi bygger jeres drømmehus – I gør det til jeres drømmehjem

oneroom tilbyder kun kvalitetshuse. Det arkitektoniske udtryk i oneroom-konceptet vil sikre dig et lyst hjem med højt til loftet, en utrolig rummelighed og et parcelhus, der aldrig vil falde i ét med alle de andre huse på vejen.

Hvis du er parat til at tage hul på det næste kapitel, og flytte familien i et rummeligt parcelhus, så er oneroom-konceptet lige noget for dig. Vi kan tilbyde dig et individuelt hjem tegnet i samarbejde med tegnestuen Bjarne Frost Design Office. Hos os kan du være sikker på professionelt udførte projekter, kvalitetshuse og sågar faste priser, uanset hvilket slags hjem du forestiller dig. Hele arkitekturen vil stråle af nyhed, og være et moderniseret bud på et nutidigt og anderledes hjem for dig og familien.

Hvis du vil tænke grønnere alternativer ind i den nye bolig, så lad os sammen drøfte mulighederne, så vi kan bygge dit fremtidige drømmehus. Herefter håber vi, du og familien vil stå for at gøre det til netop jeres drømmehjem.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi står parat til et uforpligtende møde, en frem-visning, eller en telefonsamtale såfremt du har nogle spørgsmål. Du kan også tage et kig på vores nuværende projekter, og lade dig inspirere.