Typehuse Sjælland

Hos Oneroom tilbyder vi arkitekttegnede typehuse Sjælland. Disse typehuse er til dig, der søger en billigere form for arkitekttegnet hus, men samtidigt gerne vil have lov til, at sætte dit personlige præg på huset. Måden hvorpå dette kan lade sig gøre er, at vi allerede har selve skabelonen til husets skal klar. Det vil sige, at den indvendige del af huset er bygget op uden nogen bærende vægge, men derimod består af et stort lyst rum med højt til loftet, som du har mulighed for at være med til at indrette.

Disse typehuse er bygget med højt til loftet, og giver dig mulighed for at få bygget enten et etagedæk eller hemse, hvis du ønsker den ekstra plads. Vi sikre os at du får dine unikke behov og ønsker opfyldt ved, at det hele vil blive opført i tæt samarbejde med arkitekten, som i dette tilfælde er Bjarne Frost.

Selvom populariteten af typehuse faldt i 1990’erne, er de ved at vende stærkt tilbage igen, da vi mærker en stigende efterspørgsel på disse typehuse. Den stigende efterspørgsel kommer sig af, at vi i branchen har formået at nytænke hele ideen omkring typehuse. Dermed forbinder man dem ikke længere med almindelige parcelhuse, hvor de alle er ens både indeni og udenpå.

Når vi i dag opfører arkitekttegnede typehuse, har vi fokus på miljøvenlighed og lavt energiforbrug. På den måde er vi med til, at sikre både din families og miljøets fremtid.

Ved at du vælger et arkitekttegnet typehus Sjælland fra Oneroom, giver vi dig et billigere alternativ til et arkitekttegnet hus, da vi står klar med skabelonen af husets skal til dig. Her efter kan du så være med til at bestemme, hvordan du synes den indvendige del af huset skal arrangeres, og får derved dine unikke behov opfyldt. Hos Oneroom giver vi dig derfor en fleksibilitet til indretningen, som man ikke ser andre steder. Vores arkitekttegnede typehuse Sjælland er derfor for dig, der ønsker en billigere løsning til et moderniseret og nutidigt hus for dig selv og din familie.