oneroom Strandvejen

Design processen, sammen med  Bjarne Frost og oneroom.

Vi havde en tæt dialog med Bjarne gennem især den første del af processen. Vi fik skabt det hus vi drømte om og Bjarne var en yderst kompetent sparringspartner med gode idéer, men også en realistisk og faglig tilgang, når vi røg ud af det mulige.

Vi nyder huset, som på alle måder lever op til vores forventninger. De mange vinduer giver masser af lys (og varme) og de mange døre til terrasserne står åbne fra tidligt forår til efterårets komme. Arkitekturen bag huset sikrer at alt blive inddraget, der er ikke en krog indendørs eller udendørs der ikke bliver brugt.

Hilsen Casper

 

oneroom har opført et OR/Compact166 på Strandvejen nord for København. 

Huset er blevet tilpasset grundens dimensioner og er derfor reduceret i bredde samt højde med henholdsvis 50 og 30 cm. Denne disponering, har dog ikke ændret ved husets rumlige kvaliteter og udtryk.

Huset opføres med facade i sortmalet gran med sort tagpap. Der er etableretboligventilation i huset.På huset er der tilført en kvist på første sal. Fra denne yderligt placerede kvist, er der mulighed for et blik på havet. Denne placering har givet huset et fint asymmetrisk tvist.  

 


 

Malov ude_500px.jpg
IMG_8013.jpg
IMG_8019.jpg
IMG_8036.jpg
IMG_8048.jpg