oneroom kollerød

Huset I Kollerød, er opført i smukke landlige omgivelser. Med skov, gadekær og uendelige vider i baghaven. Vi har derfor, sammen med bygherren valgt at gå efter et mere klassisk udtryk, med blandt andet, sprossede hvide vinduer og hvidpudset tegl facade.

Som udgangspunkt for huset er det typen oneroom one, som altid modificeret og justeret. Huset er opført med en højere rejsning på taget, så det giver plads til arbejdsrum og kontor på første sal. Stadig opfattes rummende som sammenhængende, dog grundet det lukkede værn, alligevel adskilte, i en grad, så det giver arbejdsro på øvre plan. Set som hele, er det et hus med store sammenhængende rum, i den grad, med højt til loftet, men stadig hyggeligt og lidt landligt...

Se mere her:

http://boligmagasinet.dk/boliger/hoejt-til-loftet-i-den-nye-lade

IMG_6328.jpg