oneroom Birkerød

 

I 2016 købte vi en byggegrund i Birkerød, og begyndte at se os om efter hustype og drømte om et træhus. Heldigvis fandt vi vej frem til OneRoom og Bjarne Frost! Her var hvad vi søgte. Sort træhus i en enkel smuk stil, store åbne rum hvor de rene linjer og lysindfaldet er i højsædet. Med udgangspunkt i Oneroom Compact 195m gik vi sammen med Bjarne i gang med at justere lidt, så huset kom til at passe til vores behov. Det var god og lærerig proces. Bjarne er hurtig i tanken og kreativiteten, og efter et par møder sad vi med tegningerne af et hus, som overgik hvad vi havde forestillet os inden. Vi er førstegangs husbyggere, og var usikre på mange ting i processen. I tillæg løb vi ind i et lidt længere forløb for at få byggetilladelsen. Bjarne var en solid støtte hele vejen igennem.

Selve byggeprocessen med MP Construction, som Bjarne Frost samarbejder med - var tilsvarende en fornøjelse. Vi mødte gode dygtige folk hos MP, som arbejder med kvalitet for øje. Vi kan se tilbage på rigtig god proces her også. Vi er flyttet ind, og nyder vores smukke dejlige hus.  

Mvh. Claus og Lisbeth Sundby Møller

 

Huset som vi viser byggeplads billeder af her, er nu pr. august 2017 beboet. Se efterfølgende billeder. Huset er opført i træ, afsluttet med facade beklædning af sort malet gran. Dertil sorte vinduer og tagsten. Vi har til huset valgt sorte tagrender og øvrige detaljer ligeledes udført i sort. Så alt i alt et sort hus udefra og hvidt inde. Med rigeligt lys og højt til loftet.

IMG_1075.JPG
IMG_1078.JPG
IMG_1080.JPG
IMG_1074.JPG
IMG_1072.JPG
IMG_1070.JPG