Oneroom ved Furesøen

oneroom hus opført ud til Furesøen, i Farum.

Huset er på 220 m2 med balkon på øverste etage, med udsigt til søen. I grundplanen der er placeret et værelse, bryggers og bad. Som primær rummene, ligger der køkken med spise afsnit og opholdsstue mod haven. Fra disse rum er der udgang til terrasser rundt om huset.

Første salen nås via trappen. denne flankeres af et vægstykke, der visuelt opdeler allroom fra opholdsstuen. På øverste plan er der 2 værelser, walkin og badeværelse. Disse rum betjenes via gangbroen hen over spisestuen / allroom. Derudover, er der i forbindelse med balkonen, en stue til arbejds relateret ophold og naturligvis almindelig fornøjelse.

Huset er meget åbent, med gode kik mellem etagerne og en prioritet af lys, luft og højt til loftet

IMG_2699.jpg
IMG_2701.jpg
IMG_2691.jpg
IMG_2665.jpg
IMG_2659.jpg
IMG_2667.jpg
IMG_2677.jpg
IMG_2679.jpg
IMG_2647.jpg
IMG_2661.jpg
IMG_2638.jpg

oneroom Risskov

Hermed kortfattet kommentar:

"Vi forelskede os i OneRoom-konceptet. Specielt efter de første møder med Bjarne, hvor det blev klart for os, at alle tilpasninger og ændringer var mulige. Vores egne ideer kombineret med Bjarnes erfaringer og viden har resulteret i præcis det hus, vi gerne vil bo i".

MVH jakob

Risskov hvid facade.jpg
Risskov køkken.jpg
Risskov oversigt.jpg
IMG_1178 3.jpg
IMG_1177.jpg
IMG_1185.jpg
IMG_1180.jpg
IMG_1179 2.jpg
IMG_1175.jpg

oneroom Birkerød

 

I 2016 købte vi en byggegrund i Birkerød, og begyndte at se os om efter hustype og drømte om et træhus. Heldigvis fandt vi vej frem til OneRoom og Bjarne Frost! Her var hvad vi søgte. Sort træhus i en enkel smuk stil, store åbne rum hvor de rene linjer og lysindfaldet er i højsædet. Med udgangspunkt i Oneroom Compact 195m gik vi sammen med Bjarne i gang med at justere lidt, så huset kom til at passe til vores behov. Det var god og lærerig proces. Bjarne er hurtig i tanken og kreativiteten, og efter et par møder sad vi med tegningerne af et hus, som overgik hvad vi havde forestillet os inden. Vi er førstegangs husbyggere, og var usikre på mange ting i processen. I tillæg løb vi ind i et lidt længere forløb for at få byggetilladelsen. Bjarne var en solid støtte hele vejen igennem.

Selve byggeprocessen med MP Construction, som Bjarne Frost samarbejder med - var tilsvarende en fornøjelse. Vi mødte gode dygtige folk hos MP, som arbejder med kvalitet for øje. Vi kan se tilbage på rigtig god proces her også. Vi er flyttet ind, og nyder vores smukke dejlige hus.  

Mvh. Claus og Lisbeth Sundby Møller

 

Huset som vi viser byggeplads billeder af her, er nu pr. august 2017 beboet. Se efterfølgende billeder. Huset er opført i træ, afsluttet med facade beklædning af sort malet gran. Dertil sorte vinduer og tagsten. Vi har til huset valgt sorte tagrender og øvrige detaljer ligeledes udført i sort. Så alt i alt et sort hus udefra og hvidt inde. Med rigeligt lys og højt til loftet.

IMG_1075.JPG
IMG_1078.JPG
IMG_1080.JPG
IMG_1074.JPG
IMG_1072.JPG
IMG_1070.JPG

oneroom Måløv - Konstruktionen

Oneroom husene opføres med en trækonstruktion der omslutter husets indre rum. Dette bevirker at vi er frit stillede med hensyn til indretningen, idet der ikke er behov for bærende indre vægge. Ligeledes giver dette også mulighed for doppelt høje rum, fritstående trapper, gangbroer m.m. alt i alt giver det mulighed for gode visuelle forbindelser mellem etagerne.

Når hovedkonstruktionen er rejst, er vi klar til at inddække og beklæde denne, så den, så at sige, er indeholdt i facaden og taget. Dette gøres ligeledes i træ, med isolering mellem og omkring konstruktionen. Den afsluttende facade kan i princippet frit vælges. Ofte udføres huset med facade i træ, men tegl og puds er ligeledes en fin mulighed. Som tag kan der ligeledes anvendes forskellige materialer, såsom tegl, tagpap eller evt. zink.

 

oneroom Strandvejen

Design processen, sammen med  Bjarne Frost og oneroom.

Vi havde en tæt dialog med Bjarne gennem især den første del af processen. Vi fik skabt det hus vi drømte om og Bjarne var en yderst kompetent sparringspartner med gode idéer, men også en realistisk og faglig tilgang, når vi røg ud af det mulige.

Vi nyder huset, som på alle måder lever op til vores forventninger. De mange vinduer giver masser af lys (og varme) og de mange døre til terrasserne står åbne fra tidligt forår til efterårets komme. Arkitekturen bag huset sikrer at alt blive inddraget, der er ikke en krog indendørs eller udendørs der ikke bliver brugt.

Hilsen Casper

 

oneroom har opført et OR/Compact166 på Strandvejen nord for København. 

Huset er blevet tilpasset grundens dimensioner og er derfor reduceret i bredde samt højde med henholdsvis 50 og 30 cm. Denne disponering, har dog ikke ændret ved husets rumlige kvaliteter og udtryk.

Huset opføres med facade i sortmalet gran med sort tagpap. Der er etableretboligventilation i huset.På huset er der tilført en kvist på første sal. Fra denne yderligt placerede kvist, er der mulighed for et blik på havet. Denne placering har givet huset et fint asymmetrisk tvist.  

 


 

Malov ude_500px.jpg
IMG_8013.jpg
IMG_8019.jpg
IMG_8036.jpg
IMG_8048.jpg

oneroom kollerød

Huset I Kollerød, er opført i smukke landlige omgivelser. Med skov, gadekær og uendelige vider i baghaven. Vi har derfor, sammen med bygherren valgt at gå efter et mere klassisk udtryk, med blandt andet, sprossede hvide vinduer og hvidpudset tegl facade.

Som udgangspunkt for huset er det typen oneroom one, som altid modificeret og justeret. Huset er opført med en højere rejsning på taget, så det giver plads til arbejdsrum og kontor på første sal. Stadig opfattes rummende som sammenhængende, dog grundet det lukkede værn, alligevel adskilte, i en grad, så det giver arbejdsro på øvre plan. Set som hele, er det et hus med store sammenhængende rum, i den grad, med højt til loftet, men stadig hyggeligt og lidt landligt...

Se mere her:

http://boligmagasinet.dk/boliger/hoejt-til-loftet-i-den-nye-lade

IMG_6328.jpg

oneroom riiskov

Rum fordelingen i Oneroom er optimalt udnyttet, samtidig med at arkitekturen indenfor er helt speciel. Det ligner ikke andre huse på markedet, og samtidig så gennemtænkt fra arkitektens side at alle dele fungerer i hverdagen.

Gæster tror det er one-off arkitekttegnet hus, hvorimod det faktum at designet er gennemprøvet i flere huse, i min mening kun gør det mere anvendeligt. Og det giver stadig mulighed for individuelle tilpasninger.

Super arkitektur fra Bjarne Frost's side.

Mit Oneroom hus er lyst og lækkert at bo i. 

MvH Kim

IMG_1902.JPG

oneroom køge

 

Review:

At designe vores helt eget, unikke hus i samarbejde med arkitekt Bjarne Frost var en fantastisk spændende proces.

Vi indledte processen med at skrive et par sider til Bjarne Frost om, hvilke krav og forventninger, vi havde til vores kommende hus. Vi havde selvfølgelig også en idé om, hvordan det skulle se ud. Men det var nu alligevel rigtig spændende, den dag Bjarne Frost kom hjem til os og rullede tegningen af sit forslag til vores kommende hus ud på bordet.

Bjarne Frost præsenterede os for en virkelig genial og kreativ løsning, der langt oversteg vores forventninger og hvad vi selv havde forestillet os! Alt virkede gennemtænkt, placeringen på grunden, lysindfald og rummenes placering og alle vores krav var blevet indtænkt i tegningen. Alligevel var det først efter vi flyttede ind, vi virkelig forstod, hvor gennemtænkt det var.

Under hele processen havde vi en rigtig god og konstruktiv dialog. Bjarne Frost var hele vejen igennem meget åben og lydhør overfor vores forslag og kunne altid komme med et kreativ indspark til vores ønsker.

Takket være det gode samarbejde med Bjarne Frost, fik vi en drøm af et hus. Der er intet, vi går og ærgrer os over og som vi synes, skulle have været lavet anderledes. Vores hus er både smukt og helt igennem velindrettet.

I dag bor vi i vores drømmehus på fjerde år og vi nyder vores hus hver eneste dag!

Hanne Voss, huset ved Køge Bugt.

oneroom sostrup

oneroom Sostrup er opført i landzonen, tæt ved Sostrup Slot på Djursland. Huset ligger i det åbne land med skoven som baggrund. Myndighederne lagde vægt på at huset fremstod smukt og enkelt og på mange måde forholdt sig arkitektonisk sympatisk, til det landlige og klassiske udtryk der passer ind på dette sted. Som det ses på billederne er huset netop opført og endnu ikke helt færdigt. Valget af de hårdbrændte klinker indedøre, skal ses i at de samme er anvendt udendørs, dette valg giver et godt sammenspil mellem ude og inde.

IMG_1651.JPG
IMG_1648.jpg
IMG_1645.jpg