oneroom Birkerød

Huset som vi viser byggeplads billeder af her, er nu pr. august 2017 beboet. Se efterfølgende billeder. Huset er opført i træ, afsluttet med facade beklædning af sort malet gran. Dertil sorte vinduer og tagsten. Vi har til huset valgt sorte tagrender og øvrige detaljer ligeledes udført i sort. Så alt i alt et sort hus udefra og hvidt inde. Med rigeligt lys og højt til loftet.

IMG_1075.JPG
IMG_1078.JPG
IMG_1080.JPG
IMG_1074.JPG
IMG_1072.JPG
IMG_1070.JPG

oneroom Måløv - Konstruktionen

Oneroom husene opføres med en trækonstruktion der omslutter husets indre rum. Dette bevirker at vi er frit stillede med hensyn til indretningen, idet der ikke er behov for bærende indre vægge. Ligeledes giver dette også mulighed for doppelt høje rum, fritstående trapper, gangbroer m.m. alt i alt giver det mulighed for gode visuelle forbindelser mellem etagerne.

Når hovedkonstruktionen er rejst, er vi klar til at inddække og beklæde denne, så den, så at sige, er indeholdt i facaden og taget. Dette gøres ligeledes i træ, med isolering mellem og omkring konstruktionen. Den afsluttende facade kan i princippet frit vælges. Ofte udføres huset med facade i træ, men tegl og puds er ligeledes en fin mulighed. Som tag kan der ligeledes anvendes forskellige materialer, såsom tegl, tagpap eller evt. zink.

 

oneroom Strandvejen

oneroom har opført et OR/Compact166 på Strandvejen nord for København. 

Huset er blevet tilpasset grundens dimensioner og er derfor reduceret i bredde samt højde med henholdsvis 50 og 30 cm. Denne disponering, har dog ikke ændret ved husets rumlige kvaliteter og udtryk.

Huset opføres med facade i sortmalet gran med sort tagpap. Der er etableretboligventilation i huset.På huset er der tilført en kvist på første sal. Fra denne yderligt placerede kvist, er der mulighed for et blik på havet. Denne placering har givet huset et fint asymmetrisk tvist.  

 


 

Malov ude_500px.jpg
IMG_8013.jpg
IMG_8019.jpg
IMG_8036.jpg
IMG_8048.jpg

oneroom kollerød

Huset I Kollerød, er opført i smukke landlige omgivelser. Med skov, gadekær og uendelige vider i baghaven. Vi har derfor, sammen med bygherren valgt at gå efter et mere klassisk udtryk, med blandt andet, sprossede hvide vinduer og hvidpudset tegl facade.

Som udgangspunkt for huset er det typen oneroom one, som altid modificeret og justeret. Huset er opført med en højere rejsning på taget, så det giver plads til arbejdsrum og kontor på første sal. Stadig opfattes rummende som sammenhængende, dog grundet det lukkede værn, alligevel adskilte, i en grad, så det giver arbejdsro på øvre plan. Set som hele, er det et hus med store sammenhængende rum, i den grad, med højt til loftet, men stadig hyggeligt og lidt landligt...

Se mere her:

http://boligmagasinet.dk/boliger/hoejt-til-loftet-i-den-nye-lade

IMG_6328.jpg

oneroom køge

 

Review:

At designe vores helt eget, unikke hus i samarbejde med arkitekt Bjarne Frost var en fantastisk spændende proces.

Vi indledte processen med at skrive et par sider til Bjarne Frost om, hvilke krav og forventninger, vi havde til vores kommende hus. Vi havde selvfølgelig også en idé om, hvordan det skulle se ud. Men det var nu alligevel rigtig spændende, den dag Bjarne Frost kom hjem til os og rullede tegningen af sit forslag til vores kommende hus ud på bordet.

Bjarne Frost præsenterede os for en virkelig genial og kreativ løsning, der langt oversteg vores forventninger og hvad vi selv havde forestillet os! Alt virkede gennemtænkt, placeringen på grunden, lysindfald og rummenes placering og alle vores krav var blevet indtænkt i tegningen. Alligevel var det først efter vi flyttede ind, vi virkelig forstod, hvor gennemtænkt det var.

Under hele processen havde vi en rigtig god og konstruktiv dialog. Bjarne Frost var hele vejen igennem meget åben og lydhør overfor vores forslag og kunne altid komme med et kreativ indspark til vores ønsker.

Takket være det gode samarbejde med Bjarne Frost, fik vi en drøm af et hus. Der er intet, vi går og ærgrer os over og som vi synes, skulle have været lavet anderledes. Vores hus er både smukt og helt igennem velindrettet.

I dag bor vi i vores drømmehus på fjerde år og vi nyder vores hus hver eneste dag!

Hanne Voss, huset ved Køge Bugt.

oneroom sostrup

oneroom Sostrup er opført i landzonen, tæt ved Sostrup Slot på Djursland. Huset ligger i det åbne land med skoven som baggrund. Myndighederne lagde vægt på at huset fremstod smukt og enkelt og på mange måde forholdt sig arkitektonisk sympatisk, til det landlige og klassiske udtryk der passer ind på dette sted. Som det ses på billederne er huset netop opført og endnu ikke helt færdigt. Valget af de hårdbrændte klinker indedøre, skal ses i at de samme er anvendt udendørs, dette valg giver et godt sammenspil mellem ude og inde.

IMG_1651.JPG
IMG_1648.jpg
IMG_1645.jpg